Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experienta OFF ROAD - excursie pentru 1 zi

1,600.00 Lei

.

Detalii experienta

Iubim aventura si ne consideram promotorii experientelor bazate pe adrenalina, care implica masini puternice si clipe deosebite. Pentru ca ne place sa iesim din tipare, iti propunem o aventura offroad de 1 zi pe un traseu montan. Stim ca niciodata timpul nu este suficient atunci cand faci ceea ce iti place, dar noi vrem sa iti daruim macar 12 ore pline de senzatii tari.

Incepem ziua devreme, la ora 8 dimineata si ne indreptam cu mare entuziasm spre destinatia noastra. Drumul dureaza aproximativ 2-3 ore dar imediat ce ajungem acolo, suntem gata sa exploram padurile majestoase de brazi, locul ideal pentru un offroad reusit. Participantii vor conduce pentru aproximativ 5-6 ore autoturismele noastre special adaptate traseului off-road.

Poate ai auzit despre frumoasa masina Toyota Landcruiser, masina ideala in materie de aventuri pe teren accidentat. Tractiunea integrala face din aceasta masina un model extrem de cautat de catre pasionatii de raliu dar si de offroad, fiind construita intr-un mod optim, care sa permita deplasarea confortabila atat pe asfalt cat si pe un drum accidentat, cu mult, mult, dar mult noroi. Avem timp sa ne oprim pentru un picnic si pentru un foc de tabara. Intoarcerea se face in jurul orelor 20.00. Te asteptam cu drag sa incerci aceasta experienta gandita special pentru tine.

Detalii experienta:

Durata: 12 ore, dintre care 5-6 de condus offroad

Optiuni extra: mai pot participa inca doi pasageri, costul fiind de 250 lei/ participant

Excursiile se desfasoara doar in timpul saptamanii si cu  programare telefonica cu cel putin 7 zile in avans