Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experienta OFF ROAD cu Toyota Landcruiser 78 – 130 CP

350.00 Lei

.

Detalii experienta

Cu fiecare experienta pe care o oferim incercam sa ridicam nivelul. Dispunem de masini puternice, dornice de curse care sa iti taie respiratia. La linia de start este Toyota Landcruiser 78 cu 130 de cai putere, pe care o propunem pentru o experienta de off road iesita din tipare.

Tractiunea integrala face din aceasta masina un model extrem de cautat de catre pasionatii de raliu dar si de offroad, de aceea i-am adus cateva modificari pentru a impaca mai multe gusturi. Este puternica, rapida, echilibrata si extrem de eficienta in realizarea derapajelor controlate, insa este si extrem de usor de controlat, lucru care iti permite sa o folosesti pe terenuri accidentate, adaptate experientei de offroad. Nu trebuie sa iti faci griji, instructorul nostru este in permanenta langa tine si te ajuta sa depasesti orice obstacol.   

Vei putea incearca aceasta masina pe mai multe tipuri de scenarii: urcari, coborari, inclinari laterale, obstacole…. si sa nu uitam de noroi, mult noroi. Nu uita doar sa iti cuplezi cu atentia centura de siguranta si lasa adrenalina sa te ghideze spre o super aventura.

Intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Vei avea cu siguranta un motiv de lauda printre prieteni. 

Detalii experienta: 

Durata: 40 minute

Optiuni extra: pachet video – 100 de lei