Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experienta OFF ROAD cu Toyota Landcruiser 100 – 240 CP

450.00 Lei

.

Detalii experienta

Cu fiecare experienta pe care o oferim incercam sa ridicam nivelul. Dispunem de masini puternice, dornice de curse care sa iti taie respiratia. La linia de start este Toyota Landcruiser 100 cu 240 de cai putere, un vehicul modern, extrem de stabil, de tip off road, cu adevarat impresionant pentru orice impatimit de adrenalina.

Tractiunea integrala face din aceasta masina un model extrem de cautat de catre pasionatii de raliu dar si de offroad, de aceea i-am adus cateva modificari pentru a impaca mai multe gusturi. Este construita intr-un mod optim, care sa permita deplasarea confortabila atat pe asfalt cat si pe un drum accidentat, cu mult noroi. Nu trebuie sa iti faci griji, instructorul nostru este in permanenta langa tine si te ajuta sa depasesti orice obstacol. Nu uita doar sa iti cuplezi cu atentia centura de siguranta si lasa adrenalina sa te ghideze spre o super aventura. Vehiculul nostru este pregatit special pentru acest tip de incercari.

Intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Vei avea cu siguranta un motiv de lauda printre prieteni. 

Detalii experienta:

Durata: 40 minute

Optiuni extra: pachet video – 100 de lei

Files

Numele fisierului Marimea fisierului
Voucher Toyota Landcruiser 3,387 Kb