Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experienta de raliu cu o masina Volkswagen Golf 3 GTI – 115 CP

175.00 Lei

.

Detalii experienta

Nevoia de adrenalina se simte in special atunci cand conduci masini puternice, care sa iti ofere senzatii tari, unice si adictive. Chiar daca nu ai mai turat niciodata un motor la maxim, te incurajam sa incerci acest lucru, pentru ca vei observa cat de usor este sa apesi pedala de acceleratie si sa iti placa la nebunie sa iti incerci limitele.

Debutant sa nu, masina de raliu Volkswagen Golf 3 GTI cu 115 cai putere te asteapta pentru o experienta deosebita si plina de dinamism. Te vom invata cum sa manevrezi masina pe un circuit adevarat si speram ca vei putea sa o “imblanzesti” macar cateva secunde. Avand tractiunea pe fata, masina devine destul de usor de condus si indiferent de nivelul tau de experienta sigur te vei putea bucura din plin de toate avantajele sale. Nu uita doar sa iti cuplezi cu atentia centura de siguranta si lasa adrenalina sa te ghideze spre o super aventura.

Intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Vei avea cu siguranta un motiv de lauda printre prieteni. ????

Detalii experienta:

Durata: 10 minute / 7 tururi de circuit

Optiuni extra: pachet video – 100 de lei