Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experienta de raliu cu o masina BMW E36 2.0 – 150 CP

300.00 Lei

.

Detalii experienta

Masinile BMW nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt rapide, deosebite si intorc toate privirile. Sunt in elementul lor pe o pista de curse si exact acolo dorim sa te vedem si pe tine, la volanul unui impunator si rapid BMW E36 2.0. Te vom invata cum sa manevrezi masina pe un circuit adevarat si speram ca vei putea sa o “imblanzesti” macar cateva secunde. Nu este o misiune foarte grea, pentru ca iti oferim toate armele sa reusesti.

Bucura-te de toate avantajele acestei masini intr-o super experienta. Tractiune spate, look a la “Fast and Furious” si 10 minute in care inima iti va pulsa mai rapid decat de obicei. Daca iti plac derapajele, aceasta masina te invita sa le incerci fara probleme si inhibitii, pentru ca are capacitatea necesara de a le realiza intr-un stil profesionist, exact ca in filme. Nu uita doar sa iti cuplezi cu atentia centura de siguranta si lasa adrenalina sa te ghideze spre o super aventura.

Intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Vei avea cu siguranta un motiv de lauda printre prieteni.

Detalii experienta:

Durata: 10 minute / 7 tururi de circuit 

Optiuni extra: pachet video – 100 de lei