Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experienta de raliu cu o masina BMW E30ix – 170 CP

300.00 Lei

.

Detalii experienta

Masinile BMW nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt rapide, deosebite si intorc toate privirile. Sunt in elementul lor pe o pista de curse si exact acolo dorim sa te vedem si pe tine, la volanul unui impunator si rapid BMW E30ix. Este cel mai rapid model de BMW pe care il avem in parc in acest moment, fiind o masina deosebita ce trebuie incercata imediat de catre orice impatimit de senzatii tari.

Pentru a avea parte de o experienta completa, aceasta masina trebuie “turata” pe o pista rapida, locul unde se simte cel mai bine si unde iti poate arata exact potentialul sau. Tractiunea integrala face din aceasta masina un model extrem de cautat de catre pasionatii de raliu. Este puternica, rapida si extrem de eficienta in realizarea derapajelor controlate, insa este si extrem de usor de controlat, atingand viteze mari intr-un timp foarte scurt. Nu uita doar sa iti cuplezi cu atentia centura de siguranta si lasa adrenalina sa te ghideze spre o super aventura.

Intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Vei avea cu siguranta un motiv de lauda printre prieteni. 

Detalii experienta:

Durata: 10 minute / 7 tururi de circuit

Optiuni extra: pachet video – 100 de lei