Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experienta de raliu cu o masina BMW E30 de 150 CP

250.00 Lei

.

Detalii experienta

Masinile BMW nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt rapide, deosebite si intorc toate privirile. Sunt in elementul lor pe o pista de curse si exact acolo dorim sa te vedem si pe tine, la volanul unui impunator si rapid BMW E30. Aceasta masina clar iese in evidenta intr-un mod deosebit si vei vedea cat de repede te vei adapta acestui stil de condus.  

Ce anume o face atat de speciala? Tractiunea spate este o optiune mai buna si mai “distractiva”, deoarece ajuta la realizarea unor derapaje ce se simt diferit si mai intens, aducand un plus de adrenalina experientei. Aici ne adresam celor care nu vor sa prinda viteze ametitoare ci doar sa execute scheme ca in filme, BMW E30 fiind o masina mai greu de controlat, dar extrem de frumos de condus. Nu uita doar sa iti cuplezi cu atentia centura de siguranta si lasa adrenalina sa te ghideze spre o super aventura.

Intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Vei avea cu siguranta un motiv de lauda printre prieteni. 

Detalii experienta:

Durata: 10 minute / 7 tururi de circuit

Optiuni extra: pachet video – 100 de lei