Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie toate clauzele in vederea folosirii website-ului in cele mai bune conditii. X Dirt Arena S.R.L. opereaza comenzile din magazinul online www.autocrossarena.ro. X Dirt Arena S.R.L. este organizata in baza legii Romane, cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Str. Linistei Nr.23, cod postal 012426, CUI: RO31339997, Nr.Ordine Reg. Com.: J40/3098/2013, Alpha Bank – Sucursala Chibrit Bucuresti, Cont in lei: RO37 BUCU 1572 2334 7502 0RON. WEBSITE – Domeniul www.autocrossarena.ro; prin intermediul acestuia, utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre X Dirt Arena S.R.L. Informatiile publicate pe website-ul www.autocrossarena.ro sunt informatii de interes general despre X Dirt Arena S.R.L, produsele comercializate de catre aceasta, cat si alte informatii considerate de X Dirt Arena S.R.L ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. X Dirt Arena S.R.L este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra website-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale X Dirt Arena S.R.L, prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze website-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

GENERALITATI - DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de  X Dirt Arena S.R.L. Intregul continut al site-ului este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este  X Dirt Arena SRL S.R.L.. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul  X Dirt Arena SRL S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de utilizare a datelor

X Dirt Arena S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor furnizate de dvs. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

CONDITII DE RETUR

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand achiziționați serviciile noastre.  Daca totusi, din anumite motive, doriți anularea voucher-ului va vom returna contravaloarea acestuia numai în cazul în care serviciul nu a fost prestat deja. Conform legislatiei, clientii pot returna bunurile cumparate in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau prin formularul de retur. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte cai. 

Garantam returnarea valorii voucherului in termen de 30 de zile, cu exceptia valorii taxelor postale (daca voucherul a fost trimis prin curier);

Beneficiarul poate solicita schimbarea mașinii cu alta prezentata pe site, platind diferenta de suma, daca achizitia noua este superioara ca pret;

Pentru schimbarea voucherului este necesara completarea formularului de retur, dupa autentificarea pe site;

Noua experienta va avea aceeasi data de valabilitate ca experienta initiala;

In cazul pierderii voucherului, Beneficiarul il poate descarca din nou din contul sau, fie poate solicita o noua livrare prin posta/curier contra cost.

CONFIDENTIALITATE

X Dirt Arena S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, X Dirt Arena S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre X Dirt Arena S.R.L si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

X Dirt Arena S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.