Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Vii pentru prima data pe circuitul Autocross Arena? Iata ce trebuie sa stii!

07/01/2021
de catre Daniela Lovin

Vii pentru prima oara la Autocross Arena? Noi ti-am facut o lista scurta cu informatiile pe care trebuie sa le ai inainte de noua ta aventura! 

Autocross Arena ofera experienta de raliu, off road si o excursie de 1 zi pe traseu montan. In functie de tipul de experienta pe care l-ai ales, este nevoie de pregatire pentru a maximiza calitatea momentelor petrecute la volanul masinii pe care o vei conduce. 

Circuitul nostru se afla pe un teren privat situat langa Bucuresti, amenajat ca pista de autocross. Avem un spatiu tehnic pentru 30 de masini, lungimea pistei de 850 m si latimea de 12-14 m. 

Probabil ca ti-ai ales deja masina preferata in functie de model, putere si tip de tractiune, asa ca deja stii ce oferta generoasa avem! Ne mandrim cu masini puternice, Volkswagen, BMW si Toyota care ajung de pana la 240 CP.

Iata cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti la prima ta vizita!

Te rugam sa iti faci o rezervare din timp! Unele experiente au loc doar in timpul saptamanii, altele au nevoie de pregatire mai mare sau depind de conditiile meteo si vrem sa ne asiguram ca totul este perfect! 

Nu conteaza daca esti amator sau profesionist, daca ai sau nu permis de conducere, pista noastra este deschisa tuturor, tu va trebui totusi sa semnezi o declaratie pe propria raspundere pentru ca totul se petrece in mod legal.

Este foarte important sa fii pregatit pentru tipul de experienta aleasa. Off road-ul nu este influentat de conditiile meteo nefavorabile, dar raliul va trebui reprogramat daca nu avem vreme buna. 

Exista conditii speciale pentru minori, si acestia pot avea acces pe pista doar in conditii speciale, pentru ca siguranta este foarte importanta pentru noi.

Te rugam sa consulti cu atentie informatiile legate de eventualitatea unui accident pe circuit si obiecte pierdute/furate. Desi sunt putin probabile aceste experiente neplacute, este important ca tu sa cunosti si sa fii de acord cu regulamentul, pentru a putea avea acces pe circuit.

Pentru siguranta ta si a celor din jur, Autocross Arena isi rezerva dreptul de a selecta clientela si a decide suspendarea sau interzicerea accesului pe circuit in cazul participantilor in stare de ebrietate sau care au consumat substante interzise. Oferim un comportament responsabil si respectuos din partea personalului nostru si ne asteptam la acelasi tip de comportament din partea clientilor. 

Pentru mai multe detalii, consulta regulamentul nostru. 

Acum ca ai aflat tot ce trebuie sa stii la prima vizita la noi, nu ramane decat sa iti aduci buna dispozitie si entusiasmul! Echipa noastra iti sta la dispozitie si va avea grija ca tu sa ai parte de cele mai intense momente, in deplina siguranta, si asa cum iti doresti!

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu