Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Un Valentine’s Day plin de adrenalina

02/14/2021
de catre Daniela Lovin

Adrenalina face parte din ADN-ul barbatului hotarat si curajos, care stie exact ce isi doreste si nu se va opri pana cand nu il va obtine. Ii plac experientele tari si este pasionat de masini puternice, gata oricand sa ii puna la incercare indemanarea de sofer cu acte in regula. Daca acesta este profilul jumatatii tale, inseamna ca nu o sa fie foarte greu sa ii gasesti cadoul potrivit de Valentine’s Day, pentru ca trebuie sa ii daruieste ce isi doreste cel mai mult: aventura. 

Pornind din acest punct iti construiesti surpriza, evident cu complicitatea AutoCross Arena si te asiguram de reusita momentului. Vorbind de complicitate, avem 3 super masini care sunt mai mult decat bucuroase sa se ofere voluntare in aceasta aventura, pentru ca si ele au acest spirit liber care se poate observa mai ales pe pista de curse. 

In functie de preferintele tale sau de ce nu, ale lui, daca le cunosti in amanunt, poti opta pentru o experienta de adrenalina cu una dintre aceste masini: Volkswagen Golf 3 GT, BMW E36 sau Toyota Landcruiser 78. Toate 3 sunt extrem de puternice, libere si asigura oricarui sofer o aventura pe cinste, pe care nu o vor uita in curand. Volkswagen si BMW sunt masini extrem de puternice, dar in limitele vitezei “normale” aproape orice sofer stie sa le manevrele fara probleme. Provocarea vine atunci cand este apasata pedala de acceleratie si abia asteptam sa vedem reactia jumatatii tale cand va realiza ce anume poate sa faca motorul de sub capota masinii primite pentru condus. 

Toyota este putin mai speciala, mai atipica, pentru ca asigura o experienta off road 100% autentica, fiind masina special creata pentru acest tip de cursa. Rezista fara probleme unui teren accidentat si ajuta orice sofer sa faca fata provocarilor in stil de mare campion. Urcari, coborari, inclinari laterale sau obstacole, nimic nu este imposibil pentru aceasta masina si pentru incapatanarea de care da dovada pe traseu. Daca ne intrebi pe noi, off road-ul trebuie experimentat cel putin o data in viata. Mai departe, tu stii ce ai de facut si ce cadou sa daruiesti. 

Din motive de siguranta, am introdus varianta unui instructor, pentru ca nu oricine se simte in siguranta la volan, mai ales cand incearca un lucru pentru prima data. Intelegem aceasta necesitate si drept urmare, pentru aceste experiente se poate opta pentru un instructor, care stie exact ce trebuie sa faca in momente de panica, dar si in cele de liniste, atunci cand se pot da anumite sfaturi sau schimba pareri productive. Multi clienti au dorit acest lucru si facem orice pentru linistea si siguranta lor, imbunatatind constant experientele oferite.

Vorbind de imbunatatit, cautam constant metode de a face cadoul oferit sa merite atat timp, cat si toti banii, de aceea intreaga experienta este filmata din interiorul autoturismului cu o camera de actiune de ultima generatie si este trimisa beneficiarului in format electronic. Este un lucru WOW pentru noi si ne-am bucurat foarte mult atunci cand am vazut feedback-ul pozitiv. Suntem convinsi ca orice persoana care primeste cadou o cursa de la noi nu va avea cum sa uite momentul, pentru ca inregistrarea video nu pleaca nicaieri. 

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu