Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile AutocrossArena.ro. OK

Experientele off road- ce sunt si cui se adreseaza

03/09/2021
de catre Daniela Lovin

Viata “la oras” ne tine departe de natura si aventuri autentice, pline de adrenalina. Sporturile extreme sunt poate cele mai la indemana solutii pentru cei care isi doresc sa iasa din cotidian.  

Tinand cont de timpul limitat, si de accesibilitate, una din recomandarile noastre pentru cei care sunt in cautare de emotii tari sunt ofertele de “off-road”. 

      “Off-roading” este experienta de a conduce un vehicul  pe drumuri sau șosele din materiale precum nisip, pietriș, albia râului, noroi, zăpadă, roci și alte terenuri naturale.

Acest tip de experienta este potrivita celor care iubesc sa conduca si au aventura in sange. De obicei aceste preferinte vin la pachet si cu pasiunea pentru natura si pentru alt tip de sporturi extreme. Pasionatii de off road sunt oameni energici, care vor intotdeauna sa incerce lucruri noi. 

      Autocross Arena este unul din promotorii experientelor pline de adrenalina in Romania. Avand o echipa bine pregatita si o selectie de masini potrivite acestor expriente de raliu si tip off road, ofera conditii legale, accesibile si sigure pentru incepatori sau avansati.

    Una dintre cele mai cautate oferte Autocross Arena este Excursia off road de 1 zi

 Imagineaza-ti 12 ore doar pentru tine, intr-o aventura pe un traseu montan, intr-o Toyota Landcruiser! Am ales aceasta masina pentru ca este una dintre cele mai potrivite in materie de aventuri off-road in confort si siguranta. 

Dupa 5-6 ore de condus off-road, pe un drum accidentat, cu mult noroi , ne vom opri la un picnic si un foc de tabara. Suntem convinsi ca va fi o oportunitate de a-ti face noi prieteni , care impartasesc aceeasi pasiune pentru experientele off -oad si de raliu. 

Intoarcerea in Bucuresti se va face in jur de ora 20.00, la timp pentru un dus fierbinte acasa si o cina placuta, cu amintirea zilei pline de emotii noi. 

Daca te hotarasti sa mai vii cu doi prieteni, te asteptam, dar nu uita sa te programezi cu cel putin 7 zile in avans, si tine cont de faptul ca excursiile se desfasoara doar in timpul saptamanii. 

 

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu